BARBERSHOPZANG

NJOY

SAMENZANG

Njoy is een dameskoor uit Westendorp en de leden komen uit verschillende windstreken. Het koor bestaat nu 20 jaar en zijn gestart met de repetities op de maandagavond in de Leemvoortschool te Westendorp. Het koor bestaat uit 14 dames en staat onder begeleiding van Jurrien Zaagman .Het koor zingt uitsluitend Barbershop /Close harmony stijl en alles uit het hoofd. Daarbij komt er ook de presentatie aan te pas. Natuurlijke uitstraling, vrolijkheid, verliefdheid en weemoed worden overgebracht met de klank en tekst maar ook met mimiek en lichaamstaal. Ons koor zingt zeer zeker op verschillende evenementen o.a kerst evenementen.


Barbershop stijl is omstreeks 1900 ontstaan vanuit de Afro-Amerikaanse cultuur waar kapperszaken ( toen nog alleen mannen ) belangrijke ontmoetings plaatsen waren en nog steeds zijn. De wachttijden waren lang en om de tijd te doodden begonnen ze maar te zingen. Zo is het vierstemmige Barbershop ontstaan en had zijn oorsprong in de Afro-Amerikaanse kerken,waar Closeharmony een lange traditie heeft. Deze stijl is inmiddels ook al lang overgewaaid naar dameskoren. Het repertoire bestaat voornamelijk uit Engelstalige songs en worden bewerkt in een specifiek Barbershop arrangement.


Njoy zal zondagmiddag 10 december optreden tijdens de fair.

LOCATIE

Huis Verwolde
Jonker Emilelaan 4
Laren (Gld.)

OPENINGSTIJDEN

do. 18 mei: van 10:00 tot 18:00 uur
vr. 19 mei:
van 10:00 tot 18:00 uur
za. 20 mei: van 10:00 tot 18:00 uur
zo. 21 mei: van 10:00 tot 18:00 uur

CONTACT

Heerlijckheid Events 
info@christmasfairvorden.nl
+31 (0)6 – 54 221 888

COPYRIGHT © HEERLIJCKHEID EVENTS