Voor een bezoek aan Winter Heerlijckheid heb je geen QR code of testbewijs nodig!

DIVERS

RANDPROGRAMMA

Tijdens Christmas Fair Vorden wordt aandacht besteed aan een uitgebreid randprogramma. Er is van alles te beleven. Je kunt er niet alleen heerlijk shoppen en inspiratie opdoen bij de vele exposanten die zich van hun beste kant laten zien maar ook genieten van de rijke kunst en cultuur en de extra gezellige tijd rondom de Kerst. En neem de tijd voor je bezoek. Vergeet niet jezelf te trakteren op een van de diverse lekkere (home-made) gerechten en drankjes op onder meer bij restaurant de Bosloods, gelegen in een authentieke boerderij op de binnenplaats van het Kasteel, of neem een lekker (streek)gerecht mee naar huis. Er is gezellige muzikale omlijsting, waaronder livemuziek en ook diverse kerstkoren geven acte de présence. Of je schuift aan bij een van de workshops en demonstraties die gegeven worden!

VEELGESTELDE

VRAGEN

Zijn toegangskaarten vooraf te bestellen?

Tijdens de fair zijn bij de kassa’s toegangstickets verkrijgbaar. Indien je echter online vooraf tickets bestelt, is dat voordeliger. Online tickets kosten € 10,- in de voorverkoop, aan de kassa betaalt u € 12,50 per volwassene. Kinderen tot 6 jaar genieten van gratis entree, kinderen van 7 t/m 14 jaar betalen € 5,- zowel online als aan de kassa.

Combitickets
Er zijn ook combi-tickets beschikbaar, geldig voor een bezoek aan Christmas Fair Vorden, inclusief een bezoek aan het Kasteel Vorden. Online combi-tickets kosten € 16,50 in de voorverkoop, aan de kassa betaalt u € 17,50 per volwassene. Kinderen tot 6 jaar genieten van gratis entree, kinderen van 7 t/m 12 jaar betalen € 7,50, zowel online als aan de kassa.

Ik heb online tickets besteld, maar geen bevestigingsmail gekregen

Controleer de map ongewenste post of spam. Indien de e-mail daar niet in zit, neem contact op via info@heerlijckheidevents.nl

Is er horecavoorziening aanwezig?

Er zijn verspreid over de fair diverse leuke cateringvoorzieningen met een grote variatie. Hier kunnen home-made en streekgerelateerde gerechten geproefd worden maar ook meegenomen worden naar huis om later te gebruiken. In de authentieke boerderij, die gelegen is op de binnenplaats van Kasteel Vorden, zit Restaurant de Bodsloods, waar u zowel binnen als op het buitenterras kunt genieten van diverse warme en koude gerechten, koffie en taart. Daarnaast zijn er verspreid over het terrein diverse foodtrucks met lekkernijen

Is er een pinautomaat aanwezig?

Bijna alle standhouders hebben de beschikking over een eigen pinautomaat in hun stand. Wel adviseren wij voor het bezoek van de fair te pinnen. Er is geen pinapparaat op het terrein aanwezig om extra contant geld te pinnen.

Is het terrein geschikt voor mindervaliden?

Christmas Fair Vorden is grotendeels rolstoeltoegankelijk. De route die je kunt volgen voor het bezoeken van de fair, gaat over zowel geasfalteerd terrein maar ook deels over kort gemaaid gazon en weiland. Laatstgenoemde paden zijn bij goede weersomstandigheden ook met een rolstoel begaanbaar

Is er een invalidenparkeerplaats?

Jazeker. Op vertoon van een invalidenkaart word je door de parkeerwachters verwezen naar de invalidenparkeerplaats, zodat u zo dicht mogelijk bij de entree van Winter Heerlijckheid kunt parkeren.

Is er een mindervaliden toilet?

Er is een mindervaliden toilet op het landgoed aanwezig.

Zijn er hulpmiddelen voor minder validen aanwezig tijdens de fair?

Helaas hebben wij geen mindervalide vervoersmiddelen beschikbaar om uit te lenen.

Is er een korting of gratis toegang mogelijk voor mensen met een beperking?

Indien je een aantoonbare beperking heeft, geniet jouw begeleider van gratis toegang.

Is er Wi-Fi aanwezig op het terrein van Christmas Fair Vorden?

Er is helaas geen Wi-Fi beschikbaar op het terrein.

Kan ik het kasteel bezichtigen?

Jazeker, eigenaren Karin de Rouw en Jos Hoenen stellen hun Kasteel beschikbaar om te bewonderen en doen er alles aan om de sfeer in de tijden van weleer te laten herleven. Om de fair inclusief het Kasteel Vorden te bezoeken zijn combi-tickets te reserveren. Deze zijn online verkrijgbaar en indien nog voorradig, ook te koop bij de kassa tijdens de fair.

Worden er parkeerkosten gerekend?

Ja, er wordt een bedrag van 2,- euro berekend om gebruik te kunnen maken van de parkeervoorziening met jouw auto. Er is voldoende parkeergelegenheid. Volg hiervoor de aangegeven borden ter plekke. Volg ten alle tijde de aanwijzingen van de parkeerwachters op. Het navigatieadres is: De Horsterkamp 8, 7251 AZ Vorden

Is er een oplaadpunt aanwezig voor mijn fiets?

Helaas beschikken wij niet over een fietsoplaadpunt voor elektrische fietsen.

Mag ik mijn hond meenemen naar de fair?

Ja, ook jouw hond is van harte welkom, mits deze is aangelijnd. Echter, dit geldt alleen voor het bezoek aan de fair, dus de binnen- & buitenplaats en de weilanden. Honden worden niet toegelaten binnen in het Kasteel.

Gaat Christmas Fair Vorden bij slecht weer door?

Ook bij slecht weer gaat Christmas Fair Vorden gewoon door. Uitsluitend wanneer de veiligheid in het geding raakt, kunnen wij de fair vooraf annuleren of tijdens de fair het terrein (tijdelijk) sluiten.

Worden er tijdens Christmas Fair Vorden foto’s gemaakt? Wat wordt hiermee gedaan?

Zoals gebruikelijk tijdens een openbaar evenement, worden er foto’s en ander beeldmateriaal gemaakt voor diverse promotiedoeleinden. Heb je er bezwaar tegen dat er een foto van jou wordt gemaakt, meld dit dan even bij de fotograaf of als je later een foto van jezelf op onze website ziet, bij de organisatie. Iedereen die het openbare terrein van British Weekend en het Kasteel Vorden betreedt, kan echter op de achtergrond van een willekeurige foto in beeld zijn en accepteert dit door het betreden van het terrein.

Kan ik een vraag stellen aan de organisatie?

Jazeker. Zijn jouw vragen niet beantwoord, heb je teen klacht of een suggestie of  tip? Stel je vraag dan rechtstreeks aan de organisatie via mail, klik hier >>

BEZOEK

CHRISTMAS FAIR VORDEN

Kasteel Vorden
De Horsterkamp 8
Vorden

OPENINGSTIJDEN

vrijdag 16 december
van 11:00 tot 20:00 uur

zaterdag 17 december
van 11:00 tot 20:00 uur

zondag 18 december
van 11:00 tot 18:00 uur

ENTREE DAGKAART

voorverkoop
€ 10,-

aan de kassa
€ 12,50

kinderen 6 t/m 12 jaar
€ 4,-

aan de kassa
€ 5,-

kinderen tot 6 jaar
Gratis

ENTREE AVONDKAART

voorverkoop
€ 7,50

aan de kassa
€ 10,-

kinderen 6 t/m 12 jaar
€ 2,50

aan de kassa
€ 3,-

kinderen tot 6 jaar
Gratis

PARKEREN

€ 2,-

Honden zijn welkom, mits aangelijnd