OVER DE FAIR

CHRISTMAS FAIR VORDEN

COUNTRY & LIFESTYLE KERSTFAIR

Kom ook in gezellige kerststemming tijdens de Christmas Fair Vorden! De sfeervolle country & lifestyle kerstfair vindt van 8 t/m 10 december plaats op en rond het charmante Kasteel Vorden. Een prachtige gelegenheid om in een sprookjesachtige sfeer inspiratie op te doen en heerlijk te shoppen voor de Kerst. De binnen- & buitenplaats en ook het omliggende weiland van Kasteel Vorden en het Gelders Landschap worden voorzien van luxe pagodetenten waarin exposanten zich van hun beste kant laten zien. Duizenden lichtjes, gedecoreerde kerstbomen, brandende vuurkorven en weelderige groene kerstdecoraties… In de lommerije omgeving van Vorden, beleef je een heerlijke dag uit en kun je gezellig shoppen en inspiratie opdoen voor de wintermaanden en de Kerst.

Kasteel Vorden werd al genoemd in de 12e eeuw en werd voor het eerst verkocht in 1315, waarin Steven van Vorden het kasteel en de bijgebouwen overdeed aan zijn oom, Dirk van Vorden. Bij deze familie begint de geschiedenis van Kasteel Vorden. Het kasteel stamt dus waarschijnlijk uit de 12de eeuw, maar was toen heel anders dan nu. De vierkante toren was in ieder geval onderdeel van het middeleeuwse bouwwerk, maar het kasteel, zoals we het nu zien, is voor het grootste deel gebouwd in de 16de eeuw. Kenmerkend is een ommuurd voorplein met een ophaalbrug. Het kasteel werd in de 19de eeuw omgebouwd tot landhuis. Na de familie Van Vorden kwam het kasteel tot het midden van de 16de eeuw in handen van de familie Hackfort. Door overerving werd daarna de familie Ripperda, een beroemd geslacht uit Groningen, eigenaar van het kasteel. Nadat het Geldersch Landschap en de Gemeente Vorden het kasteel in hun bezit hebben gehad, is het kasteel sinds 2004 eigendom van Karin de Rouw, die het samen met haar man Jos Hoenen tot haar dagelijkse bezigheden rekent om het kasteel te herstellen en behouden voor de toekomst. Tijdens Christmas Fair Vorden is er tevens de mogelijkheid om het kasteel van binnen te bekijken, dat voor deze gelegenheid helemaal in traditionele kerstsfeer is gedecoreerd en voorzien van kerstdecoraties- en ornamenten en rijkelijk opgedofte dinertafels.

SFEERVOLLE

KERSTFAIR
HO HO HO!! Kom alvast in feestelijke kerststemming tijdens de sfeervolle kerstfair Christmas Fair Vorden. De prachtige omgeving van het kasteel in de winter beloven veel moois. Ruim 75 standhouders presenteren zich in luxe pagodetenten met het beste van wat ze in huis hebben. Bezoekers kunnen zich laten inspireren en heerlijk shoppen. Van culinaire verrassingen zoals home-made gerechten tot selectieve wijnen maar ook sfeervolle antieke, brocante en trendy huis- en tuindecoraties tot kunstpresentaties en warme en feestelijke wintermode. het past allemaal op Christmas Fair Vorden.
Gooi je hakken uit en trek je laarzen aan! Bereid je voor op een gezellig buitenevent. Heerlijk struinen over de fair en wandelen over de binnen- en buitenplaats van het Kasteel De fair vindt deels plaats op geasfalteerd terrein maar ook op het omliggende weiland. Als het donker wordt, brengen duizenden lichtjes je in sprookjessfeer. Honden zijn van harte welkom mits aangelijnd.

BEZOEK

CHRISTMAS FAIR VORDEN

Kasteel Vorden
De Horsterkamp 8
Vorden

OPENINGSTIJDEN

vr. 6 december
van 11:00 tot 20:00 uur

za. 7 december
van 11:00 tot 20:00 uur

zo. 8 december
van 11:00 tot 18:00 uur

ENTREE

EARLY-BIRD
volwassenen
€ 11,50


aan de kassa
€ 13,50


kinderen
(van 7 tot 14 jaar)
€ 5,-


AVONDKAART
entree vanaf 16:00 uur


volwassenen
€ 9,-


aan de kassa
€ 10,-


kinderen
(van 7 tot 14 jaar)
€ 5,-

COMBI-TICKETS

EARLY-BIRD
volwassenen
€ 17,-

aan de kassa
€ 18,50

kinderen
(van 7 tot 14 jaar)
€ 10,00

PARKEREN

€ 2,50

honden zijn welkom (mits aangelijnd)
m.u.v. bezoek aan het huis

LOCATIE

Kasteel Vorden
De Horsterkamp 8
Vorden

OPENINGSTIJDEN

vr. 6 december: van 11:00 tot 20:00 uur
za. 7 december: van 11:00 tot 20:00 uur
zo. 8 december: van 11:00 tot 18:00 uur

CONTACT

Heerlijckheid Events 
info@heerlijckheidevents.nl
+31 (0)6 – 54 221 888

COPYRIGHT © HEERLIJCKHEID EVENTS